3 aprilie 2024

Trenuleț turistic pentru Valea Avrigului

În curând, locuitorii și vizitatorii orașului Avrig vor putea beneficia de o nouă atracție turistică: un trenuleț care va facilita transportul între oraș și Poiana Neamțului. Această inițiativă vine la solicitarea operatorului S.C. Agrement Valea Avrigului și promite să îmbunătățească accesul la una dintre zonele pitorești ale regiunii.

Primăria Avrig a confirmat că trenulețul a fost deja achiziționat și va fi operațional în mai puțin de o lună. Traseul trenulețului va include plecări din stația gară, urmând să parcurgă străzile Gheorghe Lazăr și Samuel Brukenthal, cu stații de îmbarcare și debarcare la Gară, Piața Gheorghe Lazăr, Fabrica de Sticlă și în Poiana Neamțului.

Funcționarea trenulețului turistic este programată între orele 8:00 și 24:00, iar tarifele biletelor vor fi stabilite de către operatorul de transport. De asemenea, operatorul va contribui la bugetul local cu o taxă de acces la circuit de 300 de lei lunar, conform hotărârii de consiliu prin care s-a aprobat înființarea acestui traseu turistic. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru toți cei interesați să exploreze frumusețile naturale ale zonei într-un mod accesibil și plăcut.

Sursa foto: Primăria Avrig

Comments are closed.