30 aprilie 2024

De mâine, trenuleț turistic pe Valea Avrigului

Lansarea Trenulețului Turistic Rutier în Valea Avrigului – O Nouă Atracție pentru Iubitorii de Natură și Aventură

Începând cu luna mai, locuitorii și vizitatorii regiunii Valea Avrigului vor avea oportunitatea unică de a explora frumusețile naturale ale zonei printr-o experiență turistică de neuitat, cu noul Trenuleț Turistic AvrigValley. Această atracție turistică promite să fie una dintre cele mai captivante activități ale sezonului, ideală pentru pasionații de turism și natură.

Trenulețul va opera pe două trasee pitorești, ambele oferind călătorii relaxante și vizuale impresionante prin peisajele regiunii. Primul traseu va lega Gara Avrig de Brambura Park, cu plecări de la Gara Avrig la 10:00 și 14:00, și retur de la Brambura Park la 13:30 și 17:30. Al doilea traseu va conecta Brambura Park de Biserică Valea Avrigului (Podul Jibrii), cu plecări frecvente în ambele sensuri pe parcursul zilei.

Tarifele pentru o călătorie sunt accesibile, costând 40 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii pe traseul Avrig – Brambura Park și retur, respectiv 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii pe traseul de la Brambura Park la Biserică Valea Avrigului și retur. Copiii cu vârsta de până la doi ani călătoresc gratuit.

Biletele pot fi achiziționate direct la fața locului, iar pentru mai multe informații, puteți apela la numărul de telefon 0731 345 345. Această inițiativă nu numai că îmbogățește oferta turistică a regiunii, dar oferă și o modalitate splendidă de a petrece timpul în aer liber, admirând peisajele naturale ale Văii Avrigului.

Sursa foto + info adiționale: Facebook – Trenulețul Turistic AvrigValley.

Comments are closed.