8 mai 2024

„Urban Dance Primavera” – Un spectacol de neratat pentru iubitorii de dans urban!

Școala de Dans Urban Dance Terra II anunță cu entuziasm desfășurarea evenimentului „Urban Dance Primavera”, care va avea loc sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură din Avrig. Spectacolul promite o seară electrizantă plină de dans urban, hip-hop și coregrafii surprinzătoare, oferind o platformă unde tinerii talentați își pot arăta măiestria.

Evenimentul va include nu numai prezentări de coregrafii individuale și de grup, dar și interacțiuni captivante cu publicul, sub forma unor jocuri surpriză, care vor garanta o atmosferă vibrantă și interactivă. Toate acestea sunt destinate să sărbătorească și să promoveze cultura dansului urban în rândul comunității.

Biletele sunt disponibile la intrarea în sală cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, precum și direct de la organizatori. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, făcând acest eveniment accesibil pentru toate buzunarele.

Acest spectacol este susținut de Primăria orașului Avrig, subliniind angajamentul comunității de a sprijini și valorifica artele scenice. Te așteptăm să te alături nouă într-o seară plină de energie, pasiune și dans excepțional!

Comments are closed.