15 aprilie 2024

Încident grav între politicieni la Avrig

Recent, în Avrig, un incident grav a avut loc când Gabriel Oprişcan, liderul local al Partidului S.O.S. România și vicepreședinte al filialei județene Sibiu, a fost lovit și târât pe capota unei mașini de Nicolae Constantin, presupus membru al PNL. Incidentul, descris ca fiind intenționat și cu substrat politic, a survenit în timp ce Oprișcan strângea semnături pentru partid.

Inițial, incidentul a fost descris de senatorul Diana Șoșoacă ca o tentativă de omor, afirmând că Oprișcan a fost grav rănit și a necesitat îngrijiri medicale complexe. Cu toate acestea, starea sa de sănătate a fost ulterior confirmată ca fiind bună, iar acesta a fost tratat și lăsat să plece acasă. Conform președintelui filialei Avrig a S.O.S. România, Oprișcan ar fi primit amenințări înainte de incident.

Șoferul a fost testat pentru alcool, rezultând o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost reținut pentru 24 de ore de către poliție. Această situație a fost descrisă inițial de IPJ Sibiu ca un conflict spontan, fără să recunoască incidentul ca unul rutier, ci mai degrabă ca un act de violență fizică.

Primarul Avrigului, Adrian David, a negat orice legătură a partidului PNL cu incidentul, în ciuda acuzațiilor. Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă investigațiile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestui eveniment îngrijorător.

Mai multe detalii pe Sibiu Independent.

Sursa foto: Sibiu Independent

Comments are closed.