16 aprilie 2024

Accident de circulație între Bradu și Avrig

Un accident rutier grav s-a întâmplat în această dimineață pe drumul dintre Bradu și Avrig. Trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune, rezultând în ieșirea a două dintre acestea de pe carosabil și oprirea lor într-un șanț. Incidentul a fost provocat de un bărbat de 34 de ani din județul Brașov, care a intrat pe contrasens și a lovit două mașini venind din direcția opusă, conduse de un bărbat de 65 de ani din Avrig și o femeie de 35 de ani din Glâmboaca.

Impactul a cauzat rănirea femeii și a doi copii, de 3 și 9 ani, aflați în mașina acesteia. Toți trei au fost transportați la spital, fiind conștienți. Femeia a suferit un traumatism de șold, iar copiii au avut traumatisme craniene minore. Un al patrulea implicat a refuzat transportul la spital.

Autoritățile au efectuat teste alcoolscopice pentru toți conducătorii auto implicați, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă a fost îngreunat, iar la fața locului au intervenit echipaje medicale și de poliție pentru gestionarea situației și acordarea primului ajutor victimelor.

Sursa foto: Sibiu Independent

Comments are closed.