23 mai 2024

Ziua Copilului care Protejează Mediul, sărbătorită pe 31 mai la Avrig

Pentru al patrulea an consecutiv, Avrigul va găzdui un eveniment special dedicat celor mici: Ziua Copilului care Protejează Mediul. Pe 31 mai, copiii din Avrig și împrejurimi vor avea parte de numeroase surprize și activități menite să îi învețe despre importanța protejării mediului înconjurător.

Activități și Surprize pentru Copii

Începând cu ora 10:00, în Piața Gheorghe Lazăr din Avrig, copiii vor putea participa la diverse activități distractive și educative. Programul zilei include:

  • Ateliere tematice despre protecția mediului
  • Momente interactive de dans și animație
  • Sesiuni de teatru și proiecții de filme
  • Un aventuros tur al orașului pe bicicletă, alături de campionul la ciclism Tudy Oprea

Un Mesaj de Responsabilitate Ecologică

„A venit, din nou, acel moment al anului când sărbătorim Ziua Copilului care Protejează Mediul. La cea de-a patra ediție, v-am pregătit activități distractive, ateliere tematice, momente interactive de dans și animație, teatru, film și un aventuros tur al orașului pe bicicletă, alături de campionul la ciclism Tudy Oprea. Vă așteptăm vineri, 31 mai, începând cu ora 10:00, în Piața Gheorghe Lazăr din Avrig, la cel mai vesel eveniment al anului. Vrem să arătăm împreună, încă o dată, că ne pasă de mediu și că respectăm planeta pe care locuim! Haideți să petrecem împreună încă o zi de neuitat! De patru ani, Ziua Copilului care Protejează Mediul e ziua tuturor copiilor din UAT Avrig!” au transmis reprezentanții Primăriei Avrig.

Importanța Evenimentului

Evenimentul nu este doar o ocazie de distracție, ci și un prilej important pentru a educa tânăra generație cu privire la protecția mediului. Prin activitățile organizate, copiii vor învăța despre reciclare, conservarea resurselor naturale și alte practici ecologice care contribuie la un mediu mai curat și mai sănătos.

O Comunitate Unită pentru Mediu

Ziua Copilului care Protejează Mediul este o dovadă a angajamentului comunității din Avrig de a promova valorile ecologice și de a încuraja comportamentele responsabile față de natură. Participarea activă a copiilor și sprijinul părinților și profesorilor sunt esențiale pentru succesul acestui eveniment.

Pe 31 mai, Avrigul devine centrul distracției și educației ecologice pentru copii. Cu un program variat și atractiv, Ziua Copilului care Protejează Mediul promite să fie un eveniment de neuitat, plin de învățături valoroase și momente de bucurie. Haideți să sărbătorim împreună și să arătăm că ne pasă de planeta noastră!

Sursa foto: Facebook

Comments are closed.