7 iunie 2024

Serviciile de evidență a persoanelor din Avrig deschise în 8 și 9 iunie

Pentru facilitarea procesului electoral

Locuitorii din Avrig și din județul Sibiu care au actele de identitate expirate sau pierdute au posibilitatea de a le reînnoi în acest weekend. Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor (DJEP) Sibiu și cele 21 de servicii publice comunitare locale de evidență a persoanelor vor fi deschise în 8 și 9 iunie 2024.

Programul special de lucru

Acest program special de lucru a fost stabilit pentru a asigura condiții optime pentru derularea procesului electoral din 9 iunie 2024 și pentru a sprijini alegătorii care nu mai dețin un act de identitate sau ale căror acte au expirat.

Florin-Ioan Muntean, directorul executiv al DJEP Sibiu, a precizat: „Programul este destinat asigurării unui cadru optim pentru desfășurarea procesului electoral și pentru a veni în sprijinul cetățenilor care au nevoie de noi acte de identitate”.

Programul de lucru în Avrig:

  • Sâmbătă, 8 iunie:
    • Orele 08:00 – 16:00: Primirea și soluționarea cererilor pentru eliberarea actelor de identitate, în special pentru expirarea sau pierderea/furtul actului de identitate, concomitent cu înmânarea actelor produse anterior.
  • Duminică, 9 iunie:
    • Orele 07:00 – 14:00: Primirea și soluționarea cererilor pentru eliberarea actelor de identitate, similar cu ziua de sâmbătă.
    • Orele 14:00 – 22:00: În această perioadă, se vor înmâna actele de identitate solicitanților, fără a mai primi cereri noi pentru eliberarea cărților de identitate care să fie soluționate în aceeași zi.

Locuitorii din Avrig sunt încurajați să își verifice valabilitatea actelor de identitate și să profite de programul special de lucru pentru a-și reînnoi documentele necesare participării la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024.

Comments are closed.