8 mai 2024

O nouă grădiniță deschide porțile în Avrig pentru comunitate

Data de 1 septembrie 2024 marchează un moment important pentru orașul Avrig, odată cu inaugurarea Grădiniței cu Program Normal situată pe strada Cânepii nr. 82. Acest nou centru educațional, administrat de Școala Gimnazială Avrig, este proiectat să servească nevoile familiilor din localitate, oferind 60 de locuri pentru preșcolari.

Grădinița va dispune de trei săli de clasă, fiecare configurată pentru a se adapta nevoilor specifice diferitelor grupe de vârstă: grupa mică, grupa mijlocie și grupa mare, cu câte 20 de locuri fiecare. Această structurare asigură că fiecare copil va beneficia de atenția și resursele necesare pentru o dezvoltare armonioasă și eficientă în primii ani de învățământ.

Conducerea școlii va oferi în curând detalii suplimentare privind perioada de înscriere, precum și informații despre activitățile de orientare și informare destinate părinților. Aceste sesiuni vor avea ca scop familiarizarea familiilor cu facilitățile, curriculum-ul și personalul grădiniței, pentru a asigura o tranziție lină și confortabilă pentru toți micuții care vor participa.

Așteptăm cu entuziasm deschiderea acestei instituții, care promite să devină un pilon fundamental în dezvoltarea educațională a celor mai tineri membri ai săi.

Sursa: Școala Gimnazială Avrig / Facebook

Comments are closed.