21 mai 2024

Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu

O veste excelentă pentru avrigeni: începând cu 20 iulie 2024, compania aeriană FlyLili va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Sibiu către destinații de top din Europa. Aceste zboruri vor conecta direct Sibiul cu marile capitale europene, oferind locuitorilor din Avrig oportunități de călătorie fără escală către Germania, Italia și Spania.

Zboruri directe către marile capitale Europene

FlyLili, prima companie aeriană de origine sibiană, va oferi 14 zboruri săptămânale către destinații populare precum:

  • Roma (lunea, joia și sâmbăta)
  • Milano (miercurea, vinerea și duminica)
  • Barcelona (marțea și sâmbăta)
  • Stuttgart (lunea, joia și sâmbăta)
  • Nürnberg (miercurea, vinerea și duminica)

Aceste rute nu doar că facilitează deplasările locuitorilor din Avrig și din întregul județ, dar și contribuie la dezvoltarea turistică și economică a regiunii, deschizând noi perspective pentru afaceri și turism.

Călătorește cu animalele de companie

O noutate plăcută pentru călători este posibilitatea de a lua animalele de companie în avion, gratuit. Logo-ul companiei FlyLili, reprezentând schematic un cap de câine, este un omagiu adus lui Lili, un Cocker Spaniel, simbolizând loialitatea și dragostea necondiționată. Această politică prietenoasă față de animale adaugă un plus de confort și flexibilitate pentru cei care călătoresc cu animalele lor iubite.

Detalii și facilități ale companiei FlyLili

FlyLili nu este o companie low-cost, ci oferă o gamă variată de servicii prin pachetele sale: Basic, Comfort și Premium. Flota companiei este formată din avioane de pasageri din familia Airbus, modelele A-319, A-320 și A-321. Prețurile biletelor încep de la 99 euro pe segment de zbor, iar serviciile suplimentare includ agenția de turism Lili Travel și serviciul de închirieri auto Drivelili.

Directorul Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Ioan Gârdea, a subliniat importanța acestui eveniment: „Este o serie de vești bune, atât pentru noi, pentru Aeroportul Sibiu, cât și pentru comunitatea pe care o deservim”. Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a adăugat că această inițiativă este „un motiv de mândrie locală”, evidențiind faptul că Sibiul a devenit un punct strategic pentru conexiunile aeriene directe cu Europa.

Lansarea noilor zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu este o oportunitate extraordinară pentru locuitorii din Avrig de a explora marile capitale europene fără escală și de a călători alături de animalele de companie. Această inițiativă nu doar că îmbunătățește conectivitatea internațională, dar și sprijină dezvoltarea economică și turistică a regiunii oferind noi opțiuni de conectivitate între Europa și zona turistică Avrig.

Sursa foto: Răzvan Negru/Tribuna

Comments are closed.