28 mai 2024

Intrare gratuită pentru copii la Muzeul Avrig de 1 Iunie

De Ziua Internațională a Copilului, pe 1 iunie, Muzeul Avrig oferă intrare gratuită tuturor copiilor care doresc să-l viziteze. Aceasta este o ocazie specială pentru cei mici să descopere povești fascinante despre copiii de altădată și ocupațiile lor, jocurile și jucăriile cu care se distrau, precum și despre sarcinile pe care le aveau în gospodăriile satului tradițional.

Activități și ateliere interactive

Pe lângă turul muzeului, micii vizitatori vor avea oportunitatea să participe la un atelier interactiv unde vor putea să-și confecționeze un obiect folosind tehnici tradiționale. Acest atelier le va oferi nu doar o amintire plăcută a zilei, ci și cunoștințe despre meșteșugurile vechi și materialele folosite în trecut.

Detalii Program

Programul pentru sâmbătă, 1 iunie, este următorul:

  • Orele: 11:00 – 17:00

Pe parcursul vizitei, copiii vor învăța despre istoria localității Avrig și despre oamenii săi, iar participarea la atelierul de confecționat obiecte tradiționale este de asemenea gratuită.

Muzeul Avrig își deschide astfel porțile într-un mod deosebit de prietenos și educativ pentru cei mici, oferindu-le o zi plină de descoperiri și activități interesante. Nu ratați ocazia de a oferi copiilor dumneavoastră o experiență culturală și educativă de neuitat în această zi specială dedicată lor.

Comments are closed.