20 mai 2024

FC Avrig: În cursa pentru promovarea în Liga a 3-a

În sezonul competițional 2024, FC Avrig se află în plină luptă pentru promovarea în Liga a 3-a. Echipa din Avrig se numără printre cele trei echipe din Liga a 4-a, județul Sibiu, care aspiră la prima poziție în clasament și la șansa de a participa la barajul pentru promovare.

Contextul Competițional

În prezent, în Liga a 4-a Sibiu, cu trei etape înainte de final, clasamentul arată astfel:

  1. Pătiniș Rășinari – 63 puncte
  2. Voința Sibiu – 61 puncte
  3. FC Avrig – 56 puncte

FC Avrig a demonstrat o performanță notabilă pe parcursul acestui sezon, menținându-se aproape de liderii clasamentului. În această fază crucială a competiției, fiecare meci devine decisiv pentru echipa din Avrig.

Posibilitatea Promovării

În cazul în care FC Avrig reușește să se claseze pe primul loc la finalul sezonului, echipa va avea ocazia să participe la barajul de promovare în Liga a 3-a. Aici, FC Avrig se va confrunta cu campioana Ligii a 4-a din județul Harghita, CS Gheorgheni Fotbal, care și-a asigurat deja locul în baraj.

Oportunități și Provocări

Pentru FC Avrig, aceasta este o oportunitate deosebită de a-și demonstra valoarea și de a avansa într-o ligă superioară, oferind astfel o motivație suplimentară jucătorilor și susținătorilor echipei. Cu toate acestea, drumul spre promovare este presărat cu provocări, având în vedere competiția strânsă cu celelalte echipe de top din Liga a 4-a Sibiu.

Sezonul actual reprezintă o perioadă de mari speranțe și așteptări pentru FC Avrig. Suporterii echipei sunt nerăbdători să vadă dacă eforturile și dedicația jucătorilor vor fi răsplătite cu promovarea mult așteptată. Indiferent de rezultatul final, FC Avrig a demonstrat că are potențialul și ambiția de a se lupta pentru un loc în elita fotbalului românesc de nivel inferior.

sursa foto: AvrigCity.ro

Comments are closed.