20 mai 2024

Clubul Copiilor Avrig organizează un nou concurs de talente

Clubul Copiilor Avrig, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, organizează o nouă ediție a Concursului județean „Jocurile copilăriei”, sub tema „Micul artist”. Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, care frecventează instituțiile de învățământ din județul Sibiu.

Obiectivul concursului

Scopul principal al concursului este de a lărgi și diversifica gama activităților extrașcolare, oferind copiilor oportunitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut, util, instructiv, educativ și distractiv. Concursul încurajează dezvoltarea abilităților artistice ale copiilor și tinerilor, promovând totodată creativitatea și originalitatea.

Modalitatea de participare

Pentru a participa la concurs, copiii trebuie să trimită organizatorilor un scurt clip video în care să prezinte una dintre următoarele:

  • O secvență de dans (modern, contemporan, popular etc.)
  • Un fragment de teatru
  • Recitarea unei poezii
  • Interpretarea unui cântec (vocal sau instrumental)
  • Alte materiale care să evidențieze calitățile artistice ale protagonistului

Lucrările trimise pentru jurizare trebuie să fie originale și să nu mai fi fost premiate la alte concursuri județene, regionale sau naționale.

Detalii de înscriere

Videoclipurile, împreună cu fișele de înscriere, trebuie trimise prin email la adresa clubulcopiiloravrig@gmail.com. Termenul limită pentru trimiterea materialelor este 28 mai 2024.

Jurizarea și anunțarea rezultatelor

Ședința tehnică și jurizarea clipurilor înscrise în concurs vor avea loc marți, 30 mai 2024. Rezultatele vor fi comunicate ulterior de către organizatori, iar fiecare copil participant va primi o diplomă de participare.

Tradiție și continuitate

Concursul județean „Jocurile copilăriei” a ajuns la a IX-a ediție, demonstrând continuitate și interes constant din partea copiilor și tinerilor din județul Sibiu. Acest eveniment anual este o platformă excelentă pentru tinerii talentați de a-și demonstra abilitățile și de a-și dezvolta pasiunea pentru artele frumoase.

Clubul Copiilor Avrig continuă să sprijine și să promoveze talentele locale prin organizarea acestui concurs de talente, oferind copiilor și tinerilor ocazia de a-și exprima creativitatea și de a se bucura de aprecierea comunității. Toți participanții sunt încurajați să-și pregătească materialele cu atenție și să profite de această oportunitate unică de a străluci ca mici artiști.

sursa foto: Tribuna

Comments are closed.