28 mai 2024

Cătălin Căbuz, aproape de un transfer de 700.000 €

CFR Cluj se pregătește de perioada de mercato și se află în negocieri avansate cu Hermannstadt pentru transferul portarului Cătălin Căbuz, în vârstă de 27 de ani. După ce a impresionat în sezonul trecut, unde a jucat sub formă de împrumut la echipa din Sibiu, Căbuz ar putea continua să apere buturile echipei lui Marius Măldărășanu și în viitoarea stagiune.

Radu Neguț: „Suntem optimiști”

Directorul sportiv al lui Hermannstadt, Radu Neguț, a confirmat discuțiile cu CFR Cluj și și-a exprimat optimismul în privința unui acord.

„Se poartă discuții intense cu CFR Cluj pentru transferul lui Căbuz. Suntem optimiști că vom ajunge la un consens și Cătălin va continua la noi”, a declarat Neguț, conform oradesibiu.ro.

Cifrele lui Căbuz

În sezonul trecut, Căbuz a avut un parcurs remarcabil la Hermannstadt, unde a adunat 33 de meciuri în toate competițiile. Portarul a reușit să păstreze poarta intactă în nouă dintre aceste partide și a demonstrat o formă excelentă. Evaluat la 700.000 de euro conform site-urilor de specialitate, Căbuz reprezintă o achiziție valoroasă pentru sibieni.

S-a întors la rădăcini

Pentru Căbuz, transferul la Hermannstadt ar însemna o revenire. Goalkeeper-ul originar din Avrig a mai evoluat pentru sibieni în perioada 2017-2019, unde a fost împrumutat de la FC Viitorul / Farul Constanța.

Transferul lui Cătălin Căbuz de la Hermannstadt la CFR Cluj se conturează ca fiind unul dintre cele mai importante mutări ale acestei perioade de mercato. Cu un parcurs remarcabil în sezonul precedent și o evaluare de 700.000 de euro, Căbuz reprezintă o piesă valoroasă în angrenajul echipei sibiene. Optimismul exprimat de directorul sportiv Radu Neguț sugerează că acordul este aproape de finalizare, iar Căbuz ar putea continua să fie un pilon important pentru Hermannstadt și în viitorul sezon.

Comments are closed.