9 mai 2024

­čÜŽOra╚Öul Avrig marcheaz─â un pas important ├«n siguran╚Ťa rutier─â cu instalarea primului semafor

Ora╚Öul Avrig face un progres semnificativ ├«n materie de siguran╚Ť─â rutier─â prin instalarea primului semafor cu buton pentru pietoni. Aceast─â element de siguran╚Ť─â este situat strategic la trecerea de pietoni din fa╚Ťa ╚Öcolii gimnaziale, o zon─â cu trafic intens, unde siguran╚Ťa elevilor ╚Öi a pietonilor devine prioritar─â.

Investi╚Ťia ├«n acest semafor modern nu numai c─â spore╚Öte siguran╚Ťa ├«n zon─â, dar ╚Öi educ─â publicul larg despre importan╚Ťa respectului ╚Öi aten╚Ťiei ├«n trafic. Acesta reprezint─â un pas ├«nainte ├«n adoptarea unor m─âsuri preventive, reduc├ónd astfel riscul accidentelor rutiere ├«n proximitatea institu╚Ťiilor educa╚Ťionale.

Autorit─â╚Ťile locale au fost un pilon central ├«n realizarea acestui proiect, demonstr├ónd un angajament ferm fa╚Ť─â de ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii ├«n comunitate. Montarea semaforului este parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din Avrig, menit s─â asigure un mediu urban mai sigur ╚Öi mai prietenos pentru to╚Ťi cet─â╚Ťenii s─âi.

Aceast─â ini╚Ťiativ─â este bine primit─â de reziden╚Ťi ╚Öi de comunitatea ╚Öcolar─â, oferind un exemplu pozitiv de cum interven╚Ťiile atent planificate pot face diferen╚Ťa ├«n via╚Ťa de zi cu zi a ora╚Öului.

Sursa: Facebook

Comments are closed.